Back to home
in Filmade träningspass, Okategoriserade

Tips för att lära sig göra armhävningar

  • 25 oktober, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 1 Comments

Hör du till de som avskyr att göra armhävningar? Helt enkelt för att det inte går?! Jag möter ganska många, speciellt kvinnor, som verkligen skulle vilja men inte vet hur de ska lära sig göra armhävningar. Här kommer därför en liten steg för steg-guide.

Tänk på att det alltid tar tid att träna upp muskler som inte är vana att jobba. Har du hela ditt liv undvikit att göra armhävningar pga att det känns omöjligt så kommer det ta ett tag innan det börjar fungera, men tålamod och enträget arbete är det som gäller. Börja med den höjd på stången som du orkar göra 6-8 stycken på, sänk sedan stången ett steg för varje vecka så länge du fortfarande kan göra 6-8. Stannar det av så ligg på samma nivå ett par veckor innan du testar att sänka stången igen.

Ge inte upp!

 

(Obs! Veckans övning i sidokolumnen är också uppdaterad, testa den gärna!)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k5a3WWZrpag&w=560&h=315]

1
By Madeleine Rybeck, 25 oktober, 2017
  • 1
1 Comment
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *