Back to home
in Okategoriserade

Fullspäckad ledighelg 

  • 29 oktober, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Jag har min mamma på besök över helgen och hon kom redan i torsdags. Vi har haft en riktig långhelg, jag var nästan helt ledig i fredags och sen hela helgen. Jisses vad vi har hunnit göra mycket grejer!
I fredags var jag och klippte mig och färgade håret medan mamma och lilla fröken gick i stan och hängde på lekplats. Sen åt vi god lunch i stan innan vi åkte hemåt för en kväll med pyssel, soffhäng och sällskapsspel. 


I lördags sprang David Gothenburg challenge, sista delen i Golden trophy som är en serie OCR-lopp i och omkring Göteborg. Strålande sol och härligt väder, vi följde upp med en sväng till Ikea för bebis-shopping. Hem och tvätta två maskiner bebiskläder, montera ihop barnvagnen som legat i förrådet i kartong flera månader och sen middag på det. Vi hann slänga in en tjälknöl över natten också!

Idag har vi hunnit tvätta ännu mer bebiskläder, baka fröknäcke, göra en potatisgratäng till tjälknölen, putsa fönster och påbörja en storstädning och sen dra iväg till gymet en runda. I eftermiddag var det dags för det traditionella besöket på Hofsnäs herrgård för afternoon tea, scones, kakor, kex, pajer, godis och litervis med te. LOVE IT!


Nu återstår bara att städa det sista hemma, skura golv och så, och sen ska vi fundera på hur sjutton vi tänkte när vi planerade tjälknöl och potatisgratäng efter afternoon tea... ingen kommer få ner en tugga till idag! 

By Madeleine Rybeck, 29 oktober, 2017
0 Comments
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck