Back to home
in Okategoriserade

Invald i styrelsen för Influencers of Sweden

  • 3 november, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Jag har varit i Stockholm två dagar och är nu på väg hemåt igen. Det har varit två otroligt intressanta dagar och jag känner mig både upprymd och förväntansfull inför det som komma skall. För 1,5 vecka sedan hölls nämligen ett extra årsmöte för föreningen Influencers of Sweden där jag är medlem, där en ny och utökad styrelse valdes. Jag fick då den stora äran att bli en av de nya medlemmarna i styrelsen och kommer därmed att vara en av de som får den ansvarsfulla uppgiften att föra föreningen framåt under det kommande året. Under de sista två dagarna har vi haft konferens och styrelsemöte och fattat massor av bra beslut inför den kommande perioden!

 

Föreningen har vuxit explosionsartat under detta år den har funnits och för att kunna ta arbetet till nästa nivå beslutades att styrelsen behöver växa rejält. Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att vara en del av det arbete som nu ska genomföras!

 

Influencers of Sweden är en intresseorganisation för alla oss som jobbar med sociala media, som brinner för att skapa och dela med oss av bra och användbart innehåll till alla er som följer oss men som också förstår värdet i att göra detta på en seriös nivå och därmed jobba med större aktörer i branschen, samarbeta med företag och skapa en plattform för det budskap vi vill förmedla. Helt enkelt för alla oss som har sociala media som en del av vårt arbete och inte endast ett fritidsintresse. Föreningen hjälper medlemmarna att agera korrekt i annonssamarbeten, följa de regler som finns för reklam i sociala media, skapa en transparens gentemot följarna (så ni alltid ska veta när något är reklam och inte luras att tro att något endast är ett helt vanligt tips från en nöjd konsument) men en viktig del i föreningens arbete är också att hjälpa medlemmarna att kunna lyfta sin business till en högre nivå, värdera sin egen roll som just influencer och skapa vinsttdrivande samarbeten istället för att luras in i dåliga affärer av företag som vill utnyttja deras synlighet i utbyte mot tex gratisprodukter eller rabatter.

 

Om du jobbar med sociala media eller vill börja göra det så tycker jag du ska bli medlem i INOS. Tillsammans gör vi ett otroligt viktigt jobb för hela branschen och alla vi som älskar att jobba på nätet!

0
By Madeleine Rybeck, 3 november, 2017
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.