Back to home
in Filmade träningspass, Okategoriserade

Videoblogg- en tuff bålövning

  • 9 november, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Videoblogg- en tuff bålövning

Jag försöker tipsa er om minst en övning i veckan här på bloggen. På min youtubekanal finns närmare 200 olika övningar och jag försöker hela tiden fylla på med nytt, även om det inte blir så mycket nu när jag är höggravid. Kika gärna in där ofta eller varför inte prenumerera på kanalen? Då får du ett mail varje gång jag eller någon i mitt team lagt upp något nytt!

Veckans övning är en personlig favorit. Jag såg den på instagram för länge sen och tänkte att "det där ser väldigt svårt ut, det måste jag lära mig!". Det tog lite tid men till slut så satte jag den och den är verkligen otroligt bra! Jag tror den ska få vara ett av mina mål efter graviditeten, när jag klarar den igen så vet jag att bålstyrkan är tillbaka där den ska vara.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BkB0w-S-S3U&w=560&h=315]

 

Tänk på att verkligen spänna magen inifrån och ut, håll naveln nära ryggraden, starka raka armar och gör rörelsen långsamt i början så du håller balansen. Börja med 2-3 stycken åt varje håll och jobba dig upp till att klara 10/sida.

Lycka till!

By Madeleine Rybeck, 9 november, 2017
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck