Back to home
in Okategoriserade

Frågestund

 • 10 november, 2017
 • By Madeleine Rybeck
 • 0 Comments

Nu var det ett tag sedan jag körde frågestund här i bloggen. Sist var det väldigt uppskattat så vi kör en igen nu i helgen tänkte jag! Ni kan fråga om allt som har med träning, kost, stress, mental hälsa, balans och allt annat ni kan komma på, ta chansen. Ni har till söndag kväll på er. Skriv din fråga som en kommentar nedan så samlar jag dem alla i ett inlägg på måndag!

 

100517Nature photography morningdust_14

092717Livskvalitet

 

0
By Madeleine Rybeck, 10 november, 2017
0 Comments
 • Marie-Louise Gustafsson
  10 november, 2017

  Hej Madde!! Har problem med bränningar i bröstryggen, de går längs med ryggraden känns det som, jag antar att jag har överansträngt den och den behöver vila men vad kan jag göra för att detta inte ska komma tillbaka gång på gång, tillägger att min hållning är urusel, kanske också bidrar?

 • Emelie
  11 november, 2017

  Hej!
  Här kommer ett gäng frågor! 🙂
  Tips på bra övningar för att få en vältränad rumpa? Hur ofta i veckan ska man träna?
  Kan man träna så att magen och midjan blir mindre med styrketräning eller är det enbart vid konditionsträning som man får bort “love handles” och putmagen och mindre midjemått? Bra övningar?
  Hur får man bort gäddhänget på armarna? Är det samma sak där, styrketräning blandat med kondition? Eller bara styrka?
  Vissa säger att man absolut inte ska äta flera frukter om dagen, för det innehåller för mycket socker, vad är din åsikt?
  Hur lång tid tar det innan man ser resultat av vad man gör på gymmet?

  Tack för en väldigt rolig och inspirerande blogg!

  Ha det så bra! 🙂

 • Tina
  11 november, 2017

  Hej Madeleine! Jag har en fråga gällande löpning. Det “perfekta löpsteget” ska ju vara “kort” Jag har skaffat en träningsklocka som mäter kadens och steglängd, men hur långt är ett “bra” löpsteg? Jag är 170 cm lång. Känns som en konstig fråga, men jag blev så nyfiken. Hälsningar Tina

 • Camilla
  12 november, 2017

  Hej Madde !
  Älskar när du har frågestund ! Så nu till mina frågor! Jag tränar ca 5 ggr i veckan mest styrka men även löpning , ibland känner jag mig väldigt stressad över att få till denna träning . Jag tränar inte enbart för att gå ner i vikt utan även för att klara vardagen med alla bestyr. Men när jag inte orkar träna eller känner mig för stressad så mår jag så dåligt över att jag inte tränar, jag får ont i magen och till slut så tränar jag sådär halvhjärtat men blir lite lugnare för jag har ju trots allt tränat. Har du några råd på hur jag ska tänka när sådana dagar dyker upp eller om jagska göra något annorlunda ? Jag jobbar heltid har fyra barn i åldern 15 18 22 och en på 25 som inte bor hemma så det är full rulle hela dagarna. Hoppas att du kan hjälpa mig . Tack för allt du delar med dig 💞

 • Ullis
  12 november, 2017

  Hej!
  Är 167cm och väger 81kg. Har en aktiv vardag å tränar styrketräning, löpning och ett crossfitpass i veckan. Äter bra dvs nyttig och näringsrik mat, inget skräp. Ändå så envisas vågen med att visa samma siffra vecka efter vecka… vad ska jag göra för att minska i vikt? Anser att jag väger 10kg för mkt.. minst..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.