Back to home
in Okategoriserade

Snygga träningskläder för gravida

  • 12 november, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Röhnisch och innehåller affiliatelänkar

Att hitta träningskläder som sitter snyggt eller överhuvudtaget passar är en riktig utmaning just nu. Tröjor glider upp och byxor glider ner och kvar blir en sån där härligt smickrande glipa precis mitt på magen, inte det finaste som finns kanske om du frågar mig. Dessutom är det väldigt oskönt både med byxor som glider ner och med byxor som är för tighta över magen, de skär in och lämnar röda märken efter sig hela dagen och jag tycker lite synd om min hud och min kropp överhuvudtaget som får utstå så mycket redan, det minsta jag kan göra är att i alla fall ha kläder som passar!

111017Träningskläder för gravida_1111017Träningskläder för gravida_4

Jag har just nu endast tre träningsbyxor som passar, samtliga är från Röhnisch. Två av dem köpte jag långt innan jag blev gravid, den sista köpte jag för några veckor sen. Den gemensamma nämnaren för dessa är att de har en bred, mjuk linning och att de går ganska högt i midjan. På så sätt kan jag dra upp dem så de både sitter på plats och inte skär in. Det jag tycker är skönt är också att det är vanliga tights dvs inte speciella gravidtights. Jag kan vara lite dumsnål ibland men det är trots allt bara några månader man är så stor att vanliga kläder inte fungerar och då tycker jag det känns slösaktigt att köpa speciella gravidkläder. Dessa tights kommer jag ju att kunna använda även sen efter graviditeten och de sista som jag köpte, som är i en storlek större än min vanliga size kommer att vara perfekta i början när magen fortfarande är lite sladdrig och behöver extra stöd. På så sätt får kläderna en mycket längre användningsperiod, jag avskyr att köpa och sen inte längre ha någon användning. Det är dessutom helt värdelöst ur en miljösynpunkt!

111017Träningskläder för gravida_2111017Träningskläder för gravida_6111017Träningskläder för gravida

Du hittar Röhnisch träningskläder här. Handlar du via länken så får jag en procentandel av den köpta summan, men för dig kostar det såklart inte mer än vanligt! En extra rolig grej är att Röhnisch precis nu i veckan släppte en ny kollektion som är producerad till 100 % av återvunnet material. Jag gillar verkligen att de har ett hållbarhetstänk, sånt imponerar på mig!

111017Träningskläder för gravida_3

0
By Madeleine Rybeck, 12 november, 2017
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *