Back to home
in Filmade träningspass, Okategoriserade

Tips på fredagsfys

 • 17 november, 2017
 • By Madeleine Rybeck
 • 0 Comments

Idag tänkte jag dela med mig av ett träningspass här i bloggen, för dig som vill ha inspiration till ditt pass i eftermiddag eller kanske i helgen. Jag delar med mig av ett pass nästan varje fredag inne på mitt teams instagram (@teamfitnesscoachen) så får er som vill ha mer tips är det en bra idé att kika in där. Men idag hamnar det alltså här!

 

Passet passar för nybörjare såväl som mer rutinerade tränande, du jobbar under en viss tid med varje övning, inte med ett visst antal reps och du väljer en vikt som känns lämplig för dig, du ska orka hela tiden men inte ha massa energi kvar när tiden är slut. Den första minicirkeln tränar benen, den andra tränar överkroppen och den sista är för bålen.

 

Kom ihåg att teknik alltid är viktigare än högt tempo eller tunga vikter!

Många av övningarna är klickbara för dig som vill se dem på film, du hamnar då på min youtubekanal där jag har väldigt många olika övningar för både hemmaträning och gym. 

 

Uppvärmning 10 min hopprep/crosstrainer

Cirkel 1- 3 varv, 1 min/övning, ingen vila

 1. Utfall varannat ben
 2. Hip thruster med gummiband (övn 2 i filmen)
 3. Duckwalk med gummiband

 

VILA 2 min innan du går på nästa minicirkel

 

Cirkel 2- 3 varv, 1 min/övning, ingen vila

 1. Rygglyft med latsdrag
 2. Armhävningar mot en bänk (högre bänk ger lättare övning)
 3. Dips mot en stol/bänk

 

VILA 2 min innan du går på nästa minicirkel

Cirkel 3- 3 varv, 1 min/övning, ingen vila

 1. Russian twist
 2. Båten med häldipp
 3. Plankan med knäindrag

 

Kör hårt och trevlig helg!

0
By Madeleine Rybeck, 17 november, 2017
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *