Okategoriserade

3 bra träningspoddar

Jag tänkte tipsa om lite härliga och inspirerande poddar som jag har börjat lyssna på. Mitt poddlyssnande går verkligen i perioder, ibland kan det gå månader utan att jag lyssnar och ibland lyssnar jag nästan varje dag. För mig ska en bra podd vara intressant dvs tillföra ny kunskap, inspirerande dvs ge mig en känsla av att kunna genomföra saker jag inte trott på innan (antingen inom träningen eller inom företagandet) eller vara roligt dvs ge bra underhållning. Om podden uppfyller mer än ett av dessa kriterier så är det förstås ännu bättre!

Sweaty business

En podd med olika profiler inom träningsbranschen. Intervjuer med både instruktörer som sticker ut, byggt något eget, bidrar på ett alldeles speciellt sätt i branschen och med coacher som byggt upp stora verksamheter eller gått sin egen väg när det gäller hälsoarbete. Denna podd är för mig otroligt inspirerande, jag bubblar av nya idéer för hur jag vill jobba varje gång jag lyssnat på ett avsnitt!

Sitt inte still

En löparpodd som är helt nystartad, av två härliga tjejer i Göteborg som jag faktiskt känner privat. Roligt, lättsamt och med en hel del tips just för löpare, gällande både det mentala kring prestation, träningsplanering och lite mer allmänt om livet som löpare. Denna podd gör mig glad och sugen på att springa!

Styrkebyrån

Två tjejer som jag verkligen älskar, Clara och Johanna, driver denna podd. Kunniga, vetenskapliga (yay!) och dessutom starka som bara attan! En podd om att lyfta tungt, om träning för kvinnor och om att vilja och våga satsa på sin träning. Coola brudar, massor av bra tips, jordnära konversationer och ja, en bra magkänsla helt enkelt!

När jag ändå håller på så vill jag passa på att tipsa om en podd som har ett helt annat fokus, nämligen We are influencers. Denna podd drivs av Linda Hörnfeldt, VD för Influencers of Sweden och gäster är olika kända influencers i Sverige såsom Ida Warg, Ebba von Sydow, Sandra Beijer och Clara Lidström. Det här är podden för dig som drömmer om att jobba som influencer och vill lära dig mer om branschen och hur du ska göra för att lyckas med dina sociala medier. Business när det är som bäst!

Har ni några bra tips på poddar? Dela gärna med er!

1

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *