Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

5 julklappstips till den som tränar

  • 6 december, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Innehåller reklam för min egen webshop

Många av oss börjar nog gå i julklappstankar nu, det är några veckor kvar till jul och för mig känns det viktigt att inte ge massa strunt utan satsa på saker som människor omkring mig verkligen behöver. Dessutom ska de gärna vara hållbara dvs kunna användas ofta, mycket och under en lång period. Jag har satt ihop en lista med fem förslag på julklappar som passar den som tränar eller som du vet vill komma igång.

 

Rimmen får du gärna låna med dig!

 

1. Löparjacka dam eller herr (dam 549 kr, herr just nu 50 % rabatt dvs 274,50 kr) (Klicka på namnet för att komma direkt till produkten) Funkar såväl vår som höst och även en kylig sommardag!
"En gåva som dig motivera, att springa kanske ännu mera. Vind och vatten inget hinder, ambitionen dig till målet binder. Kämpa på nu och god jul, löpning är ju himla kul!" 
2. Reflexväst (gul eller rosa, 199 kr) Viktigt för alla som rör sig ut på vintern på cykel, springande eller promenerades.
"Du som springer snabbt och snyggt, matcha här med något tryggt. Härlig färg som lyser upp, i spåret ståtlig som en tupp."
3. Fitnesscoachens funktionella. kokbok 179 kr Snabb, god och nyttig vardagsmat för alla!
"Äta bör man annars dör man, äter gör man ändå dör man. Laga maten snabbt och gott, nyttigt eller superflott. Här får du en guide på vägen, räddar dig i alla lägen!" 
4. Träningslinne för löpning/gym (svart/grått eller lila/rosa halva priset dvs 149, 50 kr) Passar både på gymet och i löpspåret
"Till den som gillar lyfta skrot, här en liten extra morot. Med färg och form som motivera, till träning och att motionera."
5. Flipbelt (blått, svart, lila, rosa 349 kr) Förvara din mobiltelefon och nyckel på ett smidigt sätt under ditt träningspass!
" För dig som rör dig utomhus, som bär din nalle eller snus. Som vill ha händer fria för, att träna med just som sig bör. En smidig liten mackapär, gissa nu vad detta är?"
Har du frågor och funderingar kring produkterna i shopen, storlekar mm så maila mig på info@fitnesscoachen.com så hjälper jag dig!
0
By Madeleine Rybeck, 6 december, 2017
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *