Back to home
in Okategoriserade

Jul i vårt hus

  • 10 december, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Vi fortsätter pynta in julen! I helgen har vi satt upp granen och lilla fröken fick pynta den helt själv, gissa om hon var lyrisk! Idag hade hon bokat pysseldate med sin faster och medan de skapade ännu mer pynt till granen och resten av huset fick jag och mannen några timmar i lugn och ro för att göra klart alla julklappsinköp och annat inför julen. Eller ja, lugn och ro är kanske inte rätt ord, vi var inte direkt ensamma i affärerna... skönt att ha det gjort i alla fall, jag gillar att vara effektiv och nu kan vi checka av det mesta på TO DO-listan inför jul. Nu inväntar vi bara mer snö och med tanke på att det vräker ner just nu så verkar det lovande.

Trevlig söndagkväll på er alla!

0
By Madeleine Rybeck, 10 december, 2017
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *