Back to home
in Okategoriserade

Tjejmarathon- för kvinnorna i krigets Kongo

  • 11 december, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Tjejmarathon- för kvinnorna i krigets Kongo

Ni som följt mig länge vet att jag och Annie arrangerar ett välgörenhetslopp vid namn Tjejmarathon sedan 6 år tillbaka. Vi har samlat in över 1/2 miljon kronor hittills och alla våra insamlade medel går till Panzisjukhuset i Kongo dit kvinnor kommer för att få hjälp och vård efter antingen svåra förlossningar i unga år eller fruktansvärda våldtäkter i det krig som härjat i landet i många år. Sjukhuset vårdar även barn och så små som 3 år gamla barn kommer till sjukhuset med såna skador att det är svårt att ens nämna med ord, än mindre tänka på. Det är vidrigt och skakande men vi gör det vi kan för att hjälpa!

I år har jag inte varit så aktiv i arrangemanget av själva loppet (som går i början av juni varje år, 2018 den 9 juni) pga min depression och tuffa graviditet men jag är förstås precis lika mån som vanligt om att vi ska få in de pengar som behövs för att hjälpa sjukhuset. Minst 100 000 kr/år är vårt mål!

Jag har en del produkter kvar som vi säljer till förmån för sjukhuset. Flipbelt och armband med texten runforpanzi och ultra4good finns att köpa och du betalar så mycket du vill för dem, alla pengar går direkt till insamlingen.

Flipbelt, orange (färgen heter punsch)  minst 300 kr, gärna mer

Finns följande kvar

4 small

4 medium

Armband minst 150 kr, gärna mer

Finns endast 3 st kvar.

För att köpa ett armband eller Flipbelt, skicka mig ett mail på info@fitnesscoachen.com så skickar jag. Swish funkar fint som betalning, eller så sätter du direkt till vår insamling som du hittar här. 

Vill du springa loppet 2018? Håll utkik på vår hemsida eller vår fb-sida, platserna släpps alltid vid midnatt nyårsaftons natt!

By Madeleine Rybeck, 11 december, 2017
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck