Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

Nytt i min webbshop- Röhnisch vår 2018

  • 14 december, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Annons för min egen webbshop

 

Jag är så otroligt glad och stolt över att kunna berätta att jag från och med i höst har ett nytt märke i min webbshop. Shopen har nu funnits i drygt ett år och vi har låtit den växa långsamt, känt efter och utvärderat längs vägen, det är en stor satsning med en webbshop och många beslut att fatta men det har verkligen gått strålande bra. I somras bestämde jag mig för att satsa ytterligare och ett stort steg i denna satsning är att vi nu erbjuder Röhnisch kläder i shopen, ett otroligt fint och välrenommerat märke som jag personligen älskar!

 

Jag är väldigt hedrad över att få detta förtroende och jag vet att kläderna älskas av många kvinnor där ute. Personlig design, underbara material, alltid smickrande passform med både loose fit för den som föredrar det och mer figurnära plagg för dem som gillar det. Dessutom har Röhnisch de mest uppskattade kompressionstights jag nånsin sett i branschen med sin Shape- serie, där kan vi snacka om att utseende och funktion verkligen har mötts i en perfekt symbios!

 

Vårkläderna har inkommit denna vecka och från och med idag torsdag hittar ni dem i shopen. Jag har valt färger, modeller och plagg utifrån min egen preferens som vanligt, ni vet att grunden i min webbshop är att jag själv kan stå för varenda plagg, hemmatränningsprodukt eller inspirationsbok. Allt är handplockat, allt är av hög kvalitet och allt är motiverat med varför just detta plagg/produkt ska få plats hos mig. Färgskalan går i harmoniskt ljusblått, grått och puderrosa, något för alla, och jag kan speciellt rekommendera det mönster som kallas ocean ripple, det påminner om vågor men jag associerar det förstås med sjöjungfrur... Vi har det i rosa och svart!

 

Fitnesscoachen shop hittar du här, har ni frågor om plaggen, storlekar osv så mailar ni mig på info@fitnesscoachen.com, generellt är Röhnisch lite små i storleken så tvekar du mellan två storlekar hade jag valt den större. Givetvis kan ni byta om det ändå blir fel. Jag ser framemot att få höra vad ni tycker och se plaggen på er framöver, tagga gärna mig eller #fitnesscoachenshop om ni lägger upp bilder på instagram osv.

 

Här ser ni en del av det nya sortimentet, massor av fint!

 

 

0
By Madeleine Rybeck, 14 december, 2017
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *