Okategoriserade

Min födelsedag

Idag är det min födelsedag, hela 35 år fyller jag. Nu får man kalla sig vuxen va? Det känns så. Jag var höggravid när jag fyllde 30 år och orkade inte fira alls. I år var jag fast bestämd att orka fira, 35 är ändå halvjämt liksom. Jag är så himla nöjd över att jag faktiskt orkade ha en så fin födelsedag som jag önskade!

Jag började med ett tidigt morgonpass på gymet, en av de absolut bästa grejer jag vet, träning, tidigt en helgmorgon. Kom hem till en fantastisk brunch med bacon, äggröra, scones, frukt, jordgubbar, ostar, rosa bubbel och allt man kan önska sig. Vi satt länge och åt och jag verkligen bubblade inuti, tänk att få sitta såhär med sin alldeles egna familj!

Vid lunch mötte vi upp några vänner på Liseberg och strosade runt där hela eftermiddagen. De har en son som är född samma år som Elsa och nu väntar de sin tvåa bara 10 dagar efter vi är beräknade, så himla kul! Julmarknad, kaninteater och lite karuseller för barnen var helt perfekt innan skymningen kom och hela Liseberg blev helt fullspäckat ned folk. Då flydde vi därifrån och mötte upp ett gäng andra vänner för middag på mysiga Hello monkey. Toppklass på både mat och sällskap!

Nu ligger jag i soffan och har ont både i fötter och rygg men vad sjutton gör det? En fantastisk dag har det varit och jag är så tacksam!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *