Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

Ny adress till webshopen

  • 4 januari, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Ny adress till webshopen

Alltså hey, vilken energi jag har! Jag går på nånslags post-förlossningsendorfinkick och känner mig helt galet inspirerade och laddad för detta året! I natt sov jag massor (läs typ 6 timmar) och har mått så himla bra hel dagen så jag har suttit och grejat med saker jag förberedde innan lillan kom, bland annat webshopen.

 

Ni vet ju att den tidigare hette Fitnesscoachen shop, så som mitt varumärke hette Fitnesscoachen. I höstas skrotade jag Fitnesscoachen till förmån för Life at core, något som går helt i linje med den filosofi jag egentligen står för, balans, livskvalitet, hållbarhet, kärlek till kroppen genom bra mat och sund träning. Alla delar i företaget följer nu efter, en efter en, teamet heter numera Team At Core (ni följer väl oss på instagram?)  och även min löparskola för nybörjare som drar igång i april med vårens kurser kommer att ha nytt namn, At core running club.

 

Den största förändringen och det som gick i lås idag är alltså webshopens nya namn. Jag som älskar dubbeltydighet i namn är så galet förtjust i hela detta CORE-konceptet. Livets kärna, lycka och balans, samtidigt som CORE ju är en träningsterm och något som jag är lite av en expert på, jag tjatar helt enkelt vansinnigt mycket om bål, bålträning och bålstabilitet. Namnet är som gjort för mig!

 

Nå, vad heter shopen då?

 

The Coreshop såklart!

 

Ni hittar den genom att klicka på namnet ovan, och även det tidigare namnet kommer såklart ta er in på rätt sida ett tag till. Vad tycker ni? Jag är så galet nyfiken på era åsikter!

 

 

By Madeleine Rybeck, 4 januari, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck