Back to home
in Okategoriserade

Första träningspasset

  • 6 januari, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Pass och pass är väl att ta i men idag har jag iaf rört på mig i träningskläder i 30 minuter. När pappan och storasyster åkte till farmor på lunch rullade jag ut mattan och gav kroppen lite välbehövlig och efterlängtad kärlek. Det var en märklig men härlig känsla när jag ställde ihop fötterna längst fram på mattan, slöt ögonen och sen tog mitt allra första andetag. Hej kroppen, jag har saknat dig!

Mjuka sköna rörelser mer fokus på andning och att landa i kroppen och dagens känsla. Lång tid i varje position, acceptans inför det faktum att kroppen är stel och ovan, kärlek och förståelse i varje sekund. Tack kroppen för allt du gjort och klarat av de sista nio månaderna, jag älskar dig för allt du är och allt du gör. Nu kommer belöningen!

By Madeleine Rybeck, 6 januari, 2018
0 Comments
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck