Back to home
in Mammaträning, Okategoriserade

Lördagsträning

  • 27 januari, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Det har blivit ganska lite träning denna vecka, jag har varken haft tid eller lust. Sömnbristen har varit påtaglig, många andra saker har tagit tid och kraft och jag har helt enkelt fått prioritera. Idag fick jag äntligen en lucka och bestämde mig för att orka, jag vet ju hur mycket piggare jag faktiskt blir när jag väl kört ett pass!

Jag börjar vara lite trött på att bara träna hemma, jag saknar stämningen på gymet och att faktiskt se andra som tränar, det gör mer än man tror för motivationen. Än är det dock inte aktuellt att gå till gymet men en kan väl få längta lite?

Svettig och trött blir jag iaf även på hemmaplan och känslan efteråt är alltid precis sådär skön som jag ju vet att den brukar vara. Nu orkar jag några fler dagar med dålig sömn tror jag!

0
By Madeleine Rybeck, 27 januari, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.