Back to home
in Okategoriserade

5 pulsövningar för hemmaträning

  • 6 februari, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
5 pulsövningar för hemmaträning

I lördags körde jag ett riktigt roligt träningspass hemma med både styrka och kondition. Jag slängde ut en fråga på instagram och fick massa bra tips som jag byggde ihop till ett pass. Här tänkte jag dela med mig av de pulshöjande övningarna jag gjorde.

Jag gjorde dem som superset med en styrkeövning ihop med varje och 10-15/ övning i 3 set men du kan varva dem som du vill, viktigast är ju att pulsen går upp!

Övningarna var

Wallballs

Toetouch på stol

Uppkliv på stol

Upphopp

Mountain climbers

Happy training!

By Madeleine Rybeck, 6 februari, 2018
0 Comments
  • Kim Franklin
    6 februari, 2018

    Tack för tipsen! Blir en del hemmaträning denna veckan när jag måste jobba extratimmar. Tycker alltid det är svårt att komma på bra pulshöjare att göra hemma utan andra redskap än mig själv, och ev barnen då.. 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck