Back to home
in Livsinspiration, Okategoriserade

#morgonpiggjävel FTW!

 • 17 februari, 2018
 • By Madeleine Rybeck
 • 0 Comments

Helgerna är verkligen så efterlängtade just nu. Man kan tro att vardag och helg inte spelar någon roll när man är mammaledig men det gör de absolut. På helgen har jag min man hemma vilket gör att jag kan komma iväg en stund hemifrån och träna eller bara få lite ny luft i lungorna, väggarna krymper när man går hemma för länge.

Jag försöker komma ut och gå en timme varje helgmorgon och det är så magiskt skönt! Känslan av att få möta dagen, piggna till, andas frisk luft och tänka på annat än bebis en stund, oslagbart!

Även om jag skulle kunna träna senare så väljer jag alltid morgonträning när jag har chansen. Det är något med hur det liksom lägger ribban för dagen, jag får en extra dos med tålamod och känner mig mycket gladare i hela kroppen. Senare under dagen kan jag lätt bli trött och seg, då finns alltid risken att jag skippar passet. Ett morgonpass skulle jag aldrig hoppa över, det är min tid på dagen och jag prioriterar den stenhårt!

0
By Madeleine Rybeck, 17 februari, 2018
0 Comments
 • Anna
  17 februari, 2018

  Det är just därför jag oftast kör morgonträning även om det innebär tidig uppstigning. Jag blir också så seg ju längre dagen går.
  Sitter just nu o funderar på om jag ska ta en kortare löprunda eller ej…
  Kram

 • Carro
  18 februari, 2018

  Älskar att träna på morgonen men klarar inte av att gå upp kl 04.30 för att hinna träna på morgonen en vardag. Men på helgen blir det oftast morgonpass dvs träning vid 7-8 på morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.