Back to home
in Livsinspiration, Okategoriserade

Home sweet home

  • 22 februari, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Home sweet home

Igår förmiddag tog jag med mig kidsen och hoppade på flyget norrut, till Umeå. Här har jag ju min familj och nu var det ett tag sedan vi var uppe, jag orkade inte riktigt under graviditeten, så det var efterlängtat att få komma hem. Att flyga själv med två kids var minst sagt en utmaning, jag var faktiskt riktigt nervös igår morse innan vi tog oss iväg. Det gick över förväntan, några akuta toabesök och en amning på planet men annars så flöt allt på. Lillasyster var dock helt upp och ner i humöret hela dagen igår och har sovit oroligt i natt, det är ju en stor omställning för en sån liten med alla nya lukter och att allt ser helt annorlunda ut mot hemma. Det går nog över om några dagar.

 

Vi ska vara här i två veckor och det är verkligen full vinter här! Vi har iofs mycket snö i Borås också men här är det mer än jag sett på många år. Dessutom olidligt kallt, nu när jag sitter och skriver så är klockan 06 på morgonen och termometern visar -21 grader. När jag gick ner till affären igår kväll var det så kallt att det gjorde riktigt ont i ansiktet!

 

Jag har tagit med mig skidorna upp och hoppas på några rundor i spåren men då får det nog bli lite varmare först. Idag ska det bli strålande sol och aningen varmare men jag tror jag avvaktar någon dag till, vi får se. Gym blir det i alla fall, min bror jobbar på Fitness 24 seven så där brukar jag alltid hänga några gånger och så även nu. Det är kul med andra gym än hemma, det gör alltid nytta för motivationen. Just nu är jag iofs ändå extremt motiverad, all träning känns jättekul och jag är tacksam varje gång jag får till ett pass, de där stunderna för mig själv fyller på energinivån i kroppen och ger välbehövliga endorfinruscher. Älska hur träningen kan följa med var man än reser och befinner sig!

 

By Madeleine Rybeck, 22 februari, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.