Filmade träningspass,  Okategoriserade

Webkurs- löpning för nybörjare

I vår erbjuder jag ett antal webkurser på olika teman, där du kan delta oavsett var i landet du bor. Fokus ligger på kost eller träning och ni har möjlighet att fördjupa er i olika ämnen beroende på intresse och behov. Kursen Kost och balans avslutas denna vecka och jag följer upp med en kurs för nybörjare som vill lära sig att springa.

Kursen pågår under 4 veckor och du får sedan ytterligare 4 veckors träningsupplägg att följa dvs totalt 8 veckor. Målet under dessa 8 veckor är att klara att springa 5 km utan uppehåll. Utöver träningsprogrammen får du som deltagare 8 filmade styrketräningspass (2/vecka de 4 första veckorna) att göra hemma eller på gym, med fokus på löpstyrka. Passen innehåller även enklare löpteknik för att du ska lära dig springa lätt och skadefritt. Programmet baseras på två löppass och två kortare styrkepass i veckan de fyra första veckorna, sedan tre löppass i veckan och ett styrkepass. Tidsåtgång ca 2 h/vecka för att kunna följa programmet. Du bestämmer själv vilka dagar under veckan du ska träna.

Jag har den stora äran att jobba med Röhnisch på denna kurs och alla deltagare kommer därför också att få ett fint paket från dem!

Information om kursen

Start 12 mars

8 veckors träningsupplägg från noll till 5 km

8 filmade styrketräningpass med kroppsvikt, matta och miniband

4 veckors onlinecoaching där du rapporterar dina resultat till mig varje helg och får feedback

Gemensam facebookgrupp för alla allmänna frågor kring löpning, löpteknik mm

Kostnad 995 kr, inkl miniband 3-pack eller 4-pack ingår utifrån behov. Alla deltagare får dessutom en vattenflaska, läppbalsam och hudkräm från Röhnisch.

Anmälan till kontakt@infiniteyou.se, ange namn, adress och personnummer, begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Anmälan är bindande.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *