Back to home
in Okategoriserade

Träna tillsammans= glädje!

  • 2 mars, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Jag spenderar två veckor i Umeå hos min familj och kombinerar verkligen det bästa av allt! Vi har helt sinnessjukt mycket snö (alltså högarna är nog två meter höga!) så jag åker skidor allt jag bara orkar och hinner. Jag planerar dessutom in massa träningspass ihop med mina syskon och föräldrar, det är för mig bästa sättet att umgås. Man blir liksom glad av att svettas ihop!

 

Hittills har jag hunnit med Indoor walking med minsta lillasyster på Umeå sport och motion, ett gympass med lillebror på Fitness 24 seven och skidor med gamle pappsen. Idag blir det nog skidor igen eller eventuellt ett besök på Fitness 24 beroende på om termometern tänker bli snällare framåt dagen eller inte. Jag hoppas på att hinna åka skidor med stora lillasyster också, men frågan är vad jag ska få med morsan på? Yoga kanske?

 

Jag vill verkligen slå ett slag för att träna ihop, både med familj och vänner. Ni vet ju vad de säger, train together stay together och det gäller inte bara i parrelationer utan i alla relationer. Att dela intressen är superkul och det är dels lättare att komma iväg när du har sällskap, dels lättare att pressa dig om någon pushar dig under passet. Bara win win!

 

Träningsformer som går bra att köra ihop oavsett om ni är olika vältränade är tex styrketräning (alla kan välja sin egen vikt), gruppass i olika former (alla kör på egen nivå), löpning på löpband (individuellt tempo) och yoga. Även cirkelträning i olika former. Passet som jag och min bror körde i onsdags finns på instagram på mitt teams konto Team_at_core. Kika in där om du vill ha inspiration för dagens eller helgens träning!

img_6223

0
By Madeleine Rybeck, 2 mars, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *