Back to home
in Filmade träningspass, Okategoriserade

Videoblogg: cirkelträning för axlarna

  • 13 mars, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Igår fick jag till ett sånt där riktigt bra pass på gymet! Först en halvtimme på löpbandet (jag har börjat smyga in korta stunder med jogg i mina promenader, alltså HUR härligt det?!) och sen lika länge styrketräning med fokus på överkroppen. Jag filmade övningarna åt er när jag var klar men filmen blev verkligen otroligt dålig pga dåligt ljus och massa folk överallt så jag vill inte ens lägga upp den. Jag ska filma övningarna åt er senare i veckan istället så får ni dem nästa vecka! Idag får ni istället ett pass som Samantha i mitt team har filmat till vår youtubekanal. 

Passet fokuserar på axlarna och stabiliteten kring skulderbladen. Särskilt bra för dig som ofta har ont i axlarna eller nacken, tex pga stillasittande jobb eller för dig som har ett fysiskt krävande jobb och behöver stärka överkroppen av den orsaken. Kör övningarna som en cirkel, 3-5 varv beroende på hur träningsvan du är. Ställ gärna frågor i kommentarsfältet nedan. Lycka till!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZBlqQkc67LE&w=560&h=315]

0
By Madeleine Rybeck, 13 mars, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.