Back to home
in Livsinspiration

En vinterdag på väg mot våren

  • 18 mars, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
En vinterdag på väg mot våren

Alltså vilken dag det har varit idag! Jag blir alltid så tacksam när det är sol på en dag då jag är ledig, men just i vår så är jag ju ledig jämt, och just därför har det ju knappt varit någon sol alls... den här våren låter oss verkligen vänta och längta!  I helgen har vi haft blå himmel och sol som aldrig förr och direkt är det som att vårkänslorna börjar pirra i bröstet och man vill plocka fram vårjackan och solbrillorna för att sätta sig vid en solvägg med en kaffe och bara njuta. Det är en sån där uppdämd längtan och jag tror ni är många som håller med mig om att det hade suttit fint med en lika rejäl sommar nu efter detta, speciellt efter förra sommarens katastrof.

 

Idag har jag varit utomhus i princip hela dagen. Först tog jag mig ut för ett lätt pass innan frukost, sen efter frukost och lite fix hemma (vi håller på rusta upp vårt kök) så stack jag iväg igen, nu med kameran i högsta hugg! Sen har jag fotat och solat om vartannat hela dagen innan jag avslutade med ett yogapass nu på kvällen. Vilken energipåfyllning den här dagen blev, jag behövde det så väl och är så tacksam för den!

 

Hur har din helg varit? Vad är du tacksam för just idag?

031818Träningsglädje_4

By Madeleine Rybeck, 18 mars, 2018
0 Comments
  • Madelene
    18 mars, 2018

    Precis fick med det mesta idag härlig löptur på 6,5 km, ungdomshandboll när den är som bäst med vinst, å så lite jobb nu på kvällen där jag har sådan tur att jag får cykla runt i friska luften. Härlig dag idag😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.