Back to home
in Frågor och svar, Livsinspiration, Okategoriserade

LIVE-sändning på instagram om träningsrutiner

  • 19 mars, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
LIVE-sändning på instagram om träningsrutiner

Eftersom det är så kul och ni verkligen tycks uppskatta dessa livesändningar jag gör på Facebook eller instagram så kör vi på med en till tycker jag! Den här gången tänkte jag prata om rutiner, hur ni enklast gör för att hitta fungerande träningsrutiner i vardagen, planera in träningen i en fullspäckad vardag och hur vi kan göra träningen tidseffektiv.

 

Vi kör den 26 mars kl 20.00 och denna gång får det bli på instagram. Där ligger livesändningarna kvar ett dygn efteråt så om ni inte har möjlighet att titta just denna tid så kan ni kika i efterhand.

 

Har ni frågor och funderingar kring ämnet som ni vill at jag tar upp så får ni gärna maila dem till kontakt@lifeatcore.com på förhand. Vi ses!

 

By Madeleine Rybeck, 19 mars, 2018
0 Comments
  • Mia
    19 mars, 2018

    Att planera in träningen är enkelt tycker jag, det svåra är att hålla planeringen “när livet & jobbet kommer emellan”, tex möte som drar ut på tiden eller frustration i jobbet som tynger. “Have a plan and stick to it” får jag inte att fungera helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck