Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

Vårfirande i webshopen- 15 % rabatt

  • 22 mars, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Vårfirande i webshopen- 15 % rabatt
Innehåller reklam för min webshop

Förra veckan hade jag en tävling i webshopen då ni skulle räkna ut hur många tights vi hade totalt. Vinnare blev Desirée Phexell och hon fick ett par löpartights och en vindväst från vårt sortiment på posten! Nu i helgen kör vi en specialkampanj i webshopen för att fira att våren äntligen är på ingång. Jag ger er 15 % rabatt på alla tights oavsett modell och tidigare pris! Rabatten gäller torsdag- söndag och du anger kod TIGHTS i kassan för att få rabatten.

Du hittar The coreshop här.

By Madeleine Rybeck, 22 mars, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck