Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

Gratis inspirationsföreläsning om löpning

 • 28 mars, 2018
 • By Madeleine Rybeck
 • 0 Comments

Torsdag den 5 april är ni välkomna på en kostnadsfri föreläsning på temat löpning och att börja springa. Jag kommer prata om hur du gör för att börja springa på ett säkert sätt, minska risken för skador och bygga upp kroppen från grunden. Jag kommer också prata om olika typer av löppass och syftet med att just variera träningen, styrka för löpare och även vad vi ska tänka på i form av rörlighet för att skapa bästa möjliga förutsättningarna för rolig och skonsam löpning.

Föreläsningen arrangeras som en del i vårt event Hofsnäsloppet som går av stapeln den 5 maj. Jag kommer att berätta om loppet på plats och det finns även möjlighet att anmäla sig. Dessutom har jag med mig kläder och utrustning från min webbshop som ni har möjlighet att köpa till väldigt förmånliga priser.

Plats Ingsvallen Länghem

5 april kl 19.00

Anmälan till kontakt@lifeatcore.com med namn på de du vill boka in. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Välkomna!

0
By Madeleine Rybeck, 28 mars, 2018
0 Comments
 • Pia
  28 mars, 2018

  Hej!
  Hur lång är föreläsningen? Är väldigt sugen på att lyssna på dig, men med två barn och en sambo som jobbar natt måste jag hinna hem i tid:)
  Tack för svar!

 • Monica Börjesson
  28 mars, 2018

  Hej försöker att boka in mig och min son men det går inte. Finns det något annat sätt att boka in sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *