Back to home
in Kost och recept, Okategoriserade

Prova på Linas matkasse med 50 % rabatt

  • 29 mars, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Inlägget innehåller reklam för Linas matkasse samt affiliatelänkar

På min livesändning på instagram i måndags pratade jag om strategier för att skapa en hållbar hälsosam livsstil med allt vad det innebär i form av planering av mat och träning, realistiska mål och att vara snäll mot sig själv när livet kommer emellan. Det var en av lyssnarna som då tipsade om att det går att spara mycket tid på att beställa mat på nätet istället för att trängas i mataffären med alla andra och kanske falla för frestelser när du handlar hungrig och stressad. En himla bra ide och något som jag vet att många numera använder sig av!

Här om dagen fick jag ett mail som behandlade just detta som jag tänkte att jag skulle dela med mig av till er. Ni känner alla säkert till Linas matkasse och för er som är nyfikna på att testa detta så kör de en kampanj där du kan testa en matkasse med 50 % rabatt. Erbjudandet gäller till den 3 april och du hittar det genom att klicka på länken ovan. En bra grej för er som vill spara tid från att handla till att kunna göra andra saker med. Träna eller kramas med familjen till exempel!

0
By Madeleine Rybeck, 29 mars, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.