Back to home
in Livsinspiration, Okategoriserade

Långfredag på isen

  • 30 mars, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Långfredag på isen

Den här påskhelgen kommer inte riktigt bli som vi först planerat, vi skulle egentligen vara i vår sommarstuga i Halmstad hela helgen men pga kylan har de skjutit fram premiären två veckor och där finns därför inget rinnande vatten. Det var en stor besvikelse när vi fick veta det för några veckor sen men nu tror jag att den kommer bli bra ändå. Häng med så får ni se!

Jag började min morgon med en löptur i solen. Termometern visade -2 grader och luften var krispigt fräsch, sådär som den är på vårvintern. Benen trummade på och jag drömde mig bort till sommar, shorts och solbrända axlar.

På förmiddagen drog vi iväg hela familjen för en heldag på sjön. Det går inte att försumma sånt makalöst fint väder och det var verkligen magiskt att sitta med en kopp varm choklad på en fäll och känna solen värma på näsan. Det är livskvalitet för mig! Dagen ägnades sen åt att grilla korv, fiska gädda, dricka ännu mer choklad och bara njuta.

När vi kom hem ägnade vi kvällen åt att förbereda påskmat, jag har bakat fröknäcke, vi har stekt köttbullar och gjort potatisgratäng. Imorgon bär det av söderut!

By Madeleine Rybeck, 30 mars, 2018
0 Comments
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck