Back to home
in Filmade träningspass, Okategoriserade

Videoblogg- helkroppspass med medicinboll

  • 30 mars, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Just nu är jag väldigt mycket inne på olika former av helkroppspass. Jag jobbar gärna med ganska få redskap, helst bara ett eller två, och många övningar körs helt utan vikter med bara kroppen som motstånd. Det gör att passen funkar lika bra att köra hemma som på gym.

Detta pass körde jag för några veckor sedan, jag använde endast en medicinboll men en kettlebell eller viktplatta funkar fint i de flesta av övningarna. Passet ligger också uppe på min youtubekanal, där samlar jag alla mina filmer, både de jag delar här i bloggen och de jag delar på instagram där jag har tre olika konton (@madeleine_rybeck, @team_at_core och @the_coreshop). Vill du ta del av allt rörligt material som jag delar med mig av så prenumerera på min youtubekanal, då får du en avisering varje gång jag postar något nytt!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tCrMJlp-g7M&w=560&h=315]

0
By Madeleine Rybeck, 30 mars, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *