Back to home
in Livsinspiration, Okategoriserade

Mitt smultronställe

  • 31 mars, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Mitt smultronställe

När vi fick besked om att vattnet i vårt stugområde inte skulle sättas på förra helgen som planerat utan skjutas fram till helgen efter påsk blev jag väldigt besviken. Jag hade sett framemot att spendera fyra långa dagar i stugan, springa på stranden, mysa med familjen och sätta igång vårens alla projekt under påskhelgen och jag visste inte alls vad vi skulle hitta på annars!

Efter mycket funderande bestämde vi oss för att ändå spendera i alla fall en natt i Halmstad och så fick det bli. Vi lastade in en vattendunk i bilen, åkte direkt efter frukost i morse och var här precis innan lunch. Åt lite snabbt och rullade sen in till stan. Där var det fullt ös och massor av folk och medan min man gick ner till gymet tog jag med mig kidsen och fikade. När jag satt där med min mugg kom jag på att vi gjorde exakt samma sak förra påsken, vi var i stugan hela helgen, åkte in till stan på lördagen, David gick ner till gymet och vi gick och fikade. Skillnaden var att jag bara hade ett barn då medan det nu låg en tremånaders och sov i vagnen. Hon blev förövrigt till just denna helgen för precis ett år sen, precis som hennes storasyster blev för sex år sedan. Jag kan nog inte skylla på brevbäraren men kanske påskharen? Haha!

Kvällen har vi spenderat i stugan med lite påskmat, ett glas bubbel och lite goda ostar. Lugnet som jag känner här går inte att hitta någon annanstans, livet här existerar på nåt sätt parallellt med övriga universum och jag är i min egen bubbla där bara jag och min lilla familj finns. Ni förstår säkert varför jag till varje pris ville åka hit?

By Madeleine Rybeck, 31 mars, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck