Back to home
in Okategoriserade

Tjejmarathon 2018- så kan du stötta!

  • 4 april, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Tjejmarathon 2018- så kan du stötta!

Jag har skrivit om detta förut men upprepar mig gärna, det är ett så viktigt ämne! För sjunde året i rad arrangerar jag tillsammans med Ann-sofie Forsmark Tjejmarathon, ett helt ideellt lopp där alla insamlade medel går till det prisbelönta Panzisjukhuset i Kongo, dit kvinnor och barn kommer efter våldtäkter och svåra förlossningar. Dr Mukwege som driver sjukhuset har bland annat tilldelats nobelpriset för sina insatser och trots dödshot mot honom och hans familj fortsätter han att kämpa för att hjälpa alla dessa traumatiserade kvinnor.

 

Det finns flera sätt att stötta insamlingen, som hittills på våra tidigare sex år samlat in ca 760 000 kr. Fantastiskt, detta tack vare alla som hjälpt oss sprida loppet och samla in pengar!

 

  1. Delta i loppet. Du kan antingen springa 50 km terräng, start kl 9 på morgonen den 9 juni, längs Upplandsleden från Järfälla till Ursvik, Sundbyberg, eller springa valfri distans i Ursvik med start kl 13.00 samma dag. Kostnaden för att delta på långa distansen är 600 kr och korta distansen 200 kr, allt går direkt till insamlingen (en liten summa går bort till att köpa in vätska och energi till er löpare längs loppet!)
  2. Skänk pengar till insamlingen. Här finns flera alternativ. Swish 123 521 91 83 Moontown fitness (skriv Panzi så det hamnar rätt), bankkonto Handelsbanken 6153-609212648 (skriv Panzi) eller vår insamling på Facebook.
  3. Sprid info om loppet! Detta är gratis för dig men hjälper oss jättemycket att få in mer pengar och få fler anmälda till loppet, vi behöver vara jättemånga som hjälps åt för att göra detta möjligt så allas insatser är guld värda!

Anmälan till 50 km hittar du här.

Anmälan till 5 km och uppåt i Urvik hittar du här.

Vår hemsida hittar du här. 

Vår fb-sida hittar du här. Där delar jag också ut gratis träningsupplägg hela vägen fram till loppet!

Vår insamling på fb hittar du här. 

 

Tack för att ni gör detta med oss, tillsammans gör vi skillnad!

By Madeleine Rybeck, 4 april, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck