Back to home
in Filmade träningspass, Okategoriserade

Videoblogg- löpskolning

  • 25 april, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

För att bli en bra löpare finns det flera områden du kan jobba med. Dels behöver du springa regelbundet under en lång tid, kroppen blir bra på det den gör ofta, dels behöver du styrketränar för att orka hålla en bra teknik och dels behöver du träna löpskolning. Löpskolning kan man förklara som teknikträning där du bryter ner ditt löpsteg och jobbar med olika delar för att skapa en stark helhet. Jag tycker löpskolning är jätteroligt och det ger oftast väldigt snabba resultat på löptekniken.

På filmen ser du tre enkla och effektiva löpskolningsövningar. Gör dem 1-2 gånger i veckan, 3*30 sek/övning och gärna efter ett kortare löppass då du inte är för trött men ändå ordentligt uppvärmd. Lycka till!

Gillar du den här typen av inlägg? Tryck gärna på gilla, det gör mig glad och hjälper mig att veta vad ni önskar mer av i bloggen!

 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=ntSNtZjNBx4&w=560&h=315]

0
By Madeleine Rybeck, 25 april, 2018
0 Comments
  • Kim
    26 april, 2018

    Jag gillar absolut såna här inlägg, men var är “gilla” knappen? Har velat trycka på den flera gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *