Back to home
in Okategoriserade

Webkurs- funktionell bålstabilitet

 • 29 april, 2018
 • By Madeleine Rybeck
 • 6 Comments

Att träna sin bål är otroligt viktigt och ofta en förutsättning för att vara obegränsad i annan typ av träning. En stark och stabil bål hjälper dig att orka med en stillasittande vardag, ger dig styrka att lyfta och bära, genererar kraft till både löpning, styrketräning och hopp samt motverkar smärta i höft och säte samt ryggproblem. Trots det är många väldigt slarviga just med sin bålträning, inte på grund av okunskap utan ofta på grund av att det känns trist eller för tidskrävande. Därför har jag nu skapat en webkurs som kommer ge er både inspiration och rutin kring er bålträning och hjälpa er skapa den starkaste och mest pålitliga bålen ni kan tänka er!

Kursen pågår 4 veckor, varje vecka får ni tre filmade bålpass att genomföra under kommande vecka, totalt alltså 12 olika pass med olika övningar i varje. Passen är 10-15 minuter långa och ni tränar dem hemma eller på gym, endast en matta och en boll behövs. Vi jobbar med bålstabilitet inifrån och ut dvs mycket fokus ligger på de inre magmusklerna och hållningen. Kursen passar därför väldigt bra för dig som nyligen fått barn eller fortfarande känner dig svag efter graviditet även för länge sen. (Saknar du utrustning så köper du som anmäler dig till kursen matta och boll med 25 % rabatt i min webbshop) . Under hela kursen har du också tillgång till en stängd facebookgrupp där du kan ställa alla frågor och där vi peppar och pushar varandra genom hela perioden. Jag finns där som stöd hela vägen och delar också med mig av tips kring bålträning för specifika idrotter, bålträning efter graviditet osv.

Kursstart 21 maj

4 veckor

12 filmade träningspass via mail á 10-15 minuter

Tillgång till stängd facebookgrupp för alla frågor, pepp och inspiration

25 % rabatt på träningsmatta och boll i min webshop

Kostnad 495 kr, anmälan till kontakt@lifeatcore.com

Anmälan är bindande

0
By Madeleine Rybeck, 29 april, 2018
 • 6
6 Comments
 • Kim
  5 maj, 2018

  Hej. Har en fundering på en kurs/utmaning eller hur du nu uttryckte det då. Det var ett bra tag sedan som du erbjöd att delta i en kost och träningsutmaning. Kommer inte ihåg exakt hur det var men jag minns att jag var väldigt intresserad men tyvärr inte hade råd att delta just då. Jag tränar regelbundet men kände/känner att en liten knuff aldrig är fel och speciellt att få det när det gäller kost, lite tips. Du kanske minns bättre vad det gäller. Undrar såklart om detta tillfälle kommer dyka upp igen?
  Tack för bra inspiration och information.

  • Madeleine Rybeck
   6 maj, 2018

   Kan det vara Kostutmaningen du menar? Den hade över 100 deltagare. 😁 men då var det ingen träning? Jag kör en webkurs med start på måndag som innehåller filmade träningspass, filmade föreläsningar och en kostplan, är det något liknande du letar efter?

   • Kim
    6 maj, 2018

    Kan nog ha varit den. Minns att jag tänkte att det skulle varit kul att vara med. Utmana sig, få lite tips, se vad man kan förbättra.
    Är nog något liknande den som börjar på måndag som jag funderar på.
    Hur funkar det med webbkurs?

    • Madeleine Rybeck
     7 maj, 2018

     Webkurs innebär att all kontakt sker online, du får filmer med övningar och inspelade föreläsningar, kostplan via mail. Sen finns det alltid en gemensam Facebookgrupp för pepp och svar på alla frågor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *