Back to home
in Livsinspiration, Okategoriserade

Långhelg i Halmstad

 • 10 maj, 2018
 • By Madeleine Rybeck
 • 0 Comments
Långhelg i Halmstad

Vi har tagit långhelg och dragit iväg till sommarstugan i Halmstad. Eller, vi är tre som har långhelg och en som måste åka tiiidigt för att jobba imorgon och sen komma tillbaka på kvällen... väderprognosen har lovat 31 grader i Halmstad i helgen och jag laddar för årets första dopp på svensk mark. Helst i kombination med morgonjogg, då är det ju som allra bäst!

Idag har vi mest hunnit slappa i solen, jag har nog pimplat i mig två liter vatten i värmen och hunnit ligga i solstolen några stunder i alla fall även om jag fått göra många avbrott för att söva och mata bebis, blåsa såpbubblor och fixa fruktstund. Jag sprang en sväng innan lunch men det var verkligen i varmaste laget, tacka vettja morgonträning! Min man har jobbat med att bygga ny farstubro till vår stuga och jag är inte avundsjuk på den uppgiften i stekande sol. Men fint blir det! Sen ska hela stugan målas om och sen börjar vi nog vara ganska nöjda, i alla fall för nu.

Jag älskar hur jag kommer ner i varv när jag är här, det är omöjligt att stressa mig. Vi planterade jordgubbar och smultron intill våra blåbärsbuskar för några veckor sen och i helgen ska jag sätta uteblommor i alla krukor men jag sköt upp det till på lördag. "Det blir nog stressigt att hinna det idag!" konstaterade jag, fast jag knappt gjort ett enda dugg på hela dagen. Det gäller att inte förta sig, haha!

Precis som alltid när vi är här så går grillen varm och de flesta måltider intas utomhus. I höstas byggde vi ett uterum och där njuter vi nu på kvällarna, jag ser framemot att få krypa in där med ett glas vin när höstkvällarna kommer och värma mig. Just nu är där nästan för varmt!

Vad har ni gjort idag? Är ni lediga imorgon eller jobbar ni? Berätta gärna!

By Madeleine Rybeck, 10 maj, 2018
0 Comments
 • Anna
  11 maj, 2018

  Igår startade jag med en löparrunda på 8 km. Sedan spenderade jag resterande dagen med ett gäng gamla vänner på golfbanan. Vi spelade tävling o hade en mycket trevlig dag som avslutades med grillning vid mammas stuga. Jag spelade mycket golf innan barnen kom, men spelar bara denna tävlingen numera.
  Dag blev det sovmorgon o sedan ett pass på gymmet. Blir inte många knop i helgen…
  Ha en härlig helg på kusten!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck