Back to home
in Okategoriserade

Ofrivillig vilodag= effektiv arbetsdag!

  • 17 maj, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Jag vaknade med halsont i morse för andra dagen i rad. Jag bestämde mig igår för att det skulle vara borta idag eftersom jag vilade igår men så fungerar det tydligen inte, typiskt! Smått irriterad eftersom jag planerat att springa idag men sånt är livet och halsont tränar jag aldrig med så det fick bli en andra vilodag.

 

Istället har jag hunnit producera massor av material idag också, film och bilder som ska användas både till reportage och webkurser de kommande veckorna. Jag är i ett så himla bra flow nu och har massa energi att bara skapa hur mycket roligt material som helst till er! Kvällens projekt efter vårfest med trolltema på förskolan (hur gulligt?!) var att filma de mer avancerade passen till min webkurs Funktionell bålstabilitet som börjar på måndag. Den är precis knökfull (till och med ett par fler deltagare än jag först tänkt men jag vill ju så gärna hjälpa så många jag bara kan!) precis som den nuvarande kursen Hållbara vardagsrutiner för kost och träning. Så himla kul att det är sånt stort intresse för mina webkurser, det gör ju såklart att jag blir ännu mer taggad att producera bra material till er!

 

Kvällen ägnas åt att redigera bilder och filmer för att kunna skicka ut allt imorgon, sen tar vi helg och direkt efter frukost rullar vi mot Halmstad för ett par dagar i stugan. Himmel så tacksam jag är just nu över att ha vårt lilla smultronställe att fly iväg till, lugnet och avkopplingen där hittar jag ingen annanstans, så är det bara. Jag ser fram emot morgonjoggar, grillmiddag, rosévin med massa is och absolut inga tider att passa. Dessutom ska vi få så superfint väder där i helgen igen! Tittade för skojs skull på hur vädret är på Mallorca nu och det var både kallare och mulet där i helgen. Vi tog verkligen med oss solen hem igen när vi åkte hem, precis som jag sa!

 

Vad ska ni hitta på i helgen? Berätta!

Foto Madeleine Wejlerud

180414-webb-65

0
By Madeleine Rybeck, 17 maj, 2018
0 Comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *