Back to home
in Okategoriserade

The healthy box

  • 18 maj, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

För någon vecka sen fick jag ett paket på posten som jag inte själv beställt. Det var The healthy box som överraskade med en låda full av spännande nyttigheter! The healthy box är alltså hemleverans av mat och snacks med hälsofokus, i min box hittade jag allt från ekologisk raw choklad till tortillas gjorda på sötpotatis!

DSC00066The healthy boxDSC00070The healthy box

Vill man prenumerera på en box så får man nya produkter varje månad och det är alltså olika innehåll jämt. Så himla rolig idé tycker jag! Allt i den box jag fick var glutenfritt vilket gjorde att jag fick testa både en ny kikärtspasta och de där tortillasen (hur böjer man egentligen detta?) som jag aldrig sett förut men faktiskt köpt själv nu efteråt så det blir ju också ett sätt att hitta lite ny variation i sin egen kost vilket ofta kan behövas, i alla fall för mig... toppengrej som jag gärna tipsar vidare om till andra! DSC00071The healthy boxDSC00077The healthy box

0
By Madeleine Rybeck, 18 maj, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.