Back to home
in Okategoriserade

Att vara genuin eller inte?

 • 19 maj, 2018
 • By Madeleine Rybeck
 • 0 Comments
Att vara genuin eller inte?

Det är verkligen en livslång process, det där med att lära känna sig själv. Desto mer jag lär mig, desto mer upptäcker jag som jag inte hade en aning om! Det hjälper förstås till jättemycket att jag går hos en så bra psykolog som hjälper mig få nya insikter varje vecka, processen blir bara djupare och längre desto mer vi gräver och jag får chans att bearbeta allt som livet utmanat mig med.

Idag har varit en lite tuff dag, många tankar, funderingar och känslor i omlopp. Det är som att det lättare kommer fram när vi är här i stugan, jag har liksom både tid och kraft att ta tag i sånt jag får skjuta undan hemma när vardagen pockar på min uppmärksamhet. Å andra sidan har jag väldigt bra möjligheter att sortera känslorna här, en löptur eller promenad längs havet får det mesta att kännas lättare och får i alla fall mig att inse att det ändå "bara" är känslor. Och man dör inte av känslor.

Något jag funderat mycket på idag är det här med att vara äkta. Jag upplever att jag visar er alla sidor av livet, både upp och ner. Jag tycker det känns mycket mer på riktigt då, vem vill följa en utopi liksom? Men det finns förstås en risk att du som läser blir nedslagen eller uttråkad av att hänga här istället för peppad och glad som jag ju egentligen vill. Mitt mål med mitt jobb och min blogg är dels att visa livets alla delar men även väldigt mycket att få er att må bra, känna er peppade och få ny kunskap och inspiration! Kan man göra båda? Jag vet egentligen inte men jag hoppas det!

Hur tänker ni kring detta? Hellre genuin eller bättre med pepp och konstanta hejarop? Dela med er av era tankar!Ha en riktigt skön lördagkväll, det har faktisk jag trots fundersam dag.

By Madeleine Rybeck, 19 maj, 2018
0 Comments
 • Jessica
  19 maj, 2018

  Livet har upp och nedgångar. Det innehåller glädje och sorg, utmaningar och flyt. Jag tycker att det är viktigt att visa livet som det är. Att lära mina barn att livet innehåller alla delar. Fasader är sorgliga, det verkliga livet fantastiskt (fast det inte alltid känns så 😃).

 • Fredrik Edman
  19 maj, 2018

  Oavsett om du väljer genuin eller pepp så är det som det är.. och valet blir snarare sanning eller lögn.. och vad jag/vi/du vill reflektera mot andra människor. Jag är inget superlativ men vill uppfattas uppriktigt.. så för mig är valet enkelt ☺️

  • Madeleine Rybeck
   19 maj, 2018

   Jag har svårt att inte vara genuin, det känns så plastigt samtidigt som jag gärna vill peppa och ge till er som läser. Jag tror ju det går att göra båda men ofta känns det som att folk visar upp en fasad och döljer de sämre sidorna av livet. Jag tror inte pepp är lögn men att visa både pepp och depp så att säga blir nog mer på riktigt för de flesta, ingen är ju pepp jämt! 😁

 • anneli
  19 maj, 2018

  Jag tycker ju abso. lut att man ska vara äkta även om man är en offentlig person, livet har ju sina upp och nergångar oavsett vem man är. För min egen del har jag svårt att få ett förtroende för de som bara skriver eller lägger upp bilder på att livet enbart är tiptop och utan problem.

 • Sara
  20 maj, 2018

  Jag är helt för att de ska vara genuint och att man får följa dig i upp och nedgångar. Det är en av anledningarna till att jag fortfarande följer din blogg sen flera år tillbaka. Den känns äkta och man får inte själv tankarna ”varför kan inte jag vara pepp och glad 24/7”

 • Trail & Inspiration
  21 maj, 2018

  Nej, gud nej. Inte bara pepp och hejarop (om du frågar mig). Det är ju nyanserana som gör att man följer en person! Finns ju massor av träningsbloggar som bara är just “peppiga” och det blir så opersonliga att jag inte följer dem!

  <3
  Kram M

 • mdotter
  23 maj, 2018

  Inte bara pepp. De få bloggar jag läser är sånt jag kan känna igen mig i. Alltså de som speglar livets alla färgskalor. Ja tar tex bättre åt mig av pepp från någon som även visat sina sårbara sidor, sin ångest eller vad det nu kan vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck