Back to home
in Löpning, Okategoriserade

Långpass, bad och utegym

  • 20 maj, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Idag har varit en mycket bättre dag än igår! Utöver min frustration igår var jag dessutom spyless på att alltid tjata och gnata på femåringen som aldrig tycks höra vad jag säger förrän jag sagt det minst åtta gånger. Har de öronen fulla med vax just i den åldern? Jag bara undrar... dessutom har lillasyster hamnat i en ond spiral där hon inte kan sova pga värmen, blir övertrött och vägrar äta, skriker pga värme igen, svettas som en galning pga skrikande osv. Jag var så trött på både dem och mig själv att jag bara ville skrika rakt ut! Idag har min man roddat det mesta med kidsen så jag kunnat göra annat, typ byggt en kryddbänk till min lilla odling, och då blev det lite mer frid i huvudet. Så skönt!

Efter att ha startat dagen med ett ljuvligt men jobbigt (varmt, törstig, dålig kondition!) långpass som avslutades med ett ljummet dopp har vi njutit i solen, badat igen och även hunnit med ett pass på utegymmet i Vapnö grustag. Jag hade väldigt trötta ben efter morgonens löpning så jag nöjde mig med överkroppen plus lite marklyft (det är ju såå kul!) medan David röjde hinderbana och gym om vartannat. Elsa hängde ivrigt på och Alice körde sitt eget gympapass i vagnen. Alla nöjda och glada! Det känns så fint och viktigt att låta dem vara en del av vår aktiva livsstil redan från början. Barn gör som vi gör och jag hoppas de hittar samma glädje i träning som vi båda känner.

Vi har haft stekande sol och superhärligt väder hela helgen och särskilt idag har jag kunnat ligga och bara njuta i värmen, jag är en riktigsoldyrkare! Jag har känt mig så tacksam hela dagen, över livet och över den här helgen som fick ett så fint avslut trots en tuff gårdag.

Ikväll har vi grillat igen, idag lax, rotfrukter och ädelostfyllda champinjoner. Nu myser jag med ett glas vitt, vi åker nämligen inte hemåt förrän imorgon, nån lyx ska en väl ha som föräldraledig, eller hur?

0
By Madeleine Rybeck, 20 maj, 2018
0 Comments
  • Kim
    21 maj, 2018

    Min 5- åring har enorma vaxproppar i öronen… De försvinner ett tag senare men det verkar som om de kommer tillbaka när de är mellan 9-10 igen…
    Djupa andetag, träning och en stunds egentid när de somnat funkar för mig, oftast.. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *