Back to home
in Okategoriserade

En torsdag mitt i livet

  • 24 maj, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Det har varit en ganska vanlig men på många sätt fantastisk dag! En såndär dag som inte direkt sticker ut men som ändå bjuder på massor av ögonblick att lagra, minnas och kalla för ett liv. Jag tänkte låta er följa med på min dag, en dag där jag som vanligt bollat mammaledighet med att hålla koll på ett stort men just nu lite vilande företag.

Jag vaknade halvfem när lillasyster ville ha mat. Hon åt och somnade om men det var för varmt i sovrummet för mig så jag gick upp. Drack te, kollade igenom mail, Facebook och instagram som vanligt och bildade mig en uppfattning om dagen genom att läsa dagens to Do-list, jag har en för exakt varje dag. Ibland är den späckad (trots mammaledighet), idag var den ganska lugn. Yogade en halvtimme till ett klipp på youtube och hann precis klart innan lillasyster vaknade igen. Hon lät arg men var strålande glad när hon fick komma upp och gjorde mig sällskap på mattan en halvtimme till. Här hann jag uppdatera min instagram med lite morgonpepp mellan alla pussarna!

DSC00283Träningsblogg

Ensam på mattan först en stund, sen världens bästa sällskap <3 DSC00289Träningsblogg

När det närmade sig frukost vaknade storasyster och gjorde mig sällskap vid min gröttallrik medan lillan mumsade på sin egen gröt, med det vanliga resultatet, 80% utanför munnen. Nåja, det går ingen nöd på henne så att säga, hon odlar valkar på låren i takt med att dagarna går. Efter frukost vankades det tebjudning i barnrummet och jag gjorde det jag kunde för att både dricka te, fika "bakat äpple" och underhålla lillasyster. Som vanligt blev vi försenade, fick hetsa genom tandborstning, hårborstning och solkräm innan vi småsprang mot förskolan. Hur kan vi alltid bli stressade trots att jag är uppe före tuppen?!

När vi lämnat storasyster tog vi en promenad till sjön. Lillan somnade i vagnen och jag såg framemot en stund i lugn och ro vid vattnet. Tji fick jag, en hel skolklass röjde runt i vattnet som vilddjur! Jag hann iaf gå igenom och svara på lite mail och hade det ändå ganska bra där i solen. När de gick igen vaknade såklart lilla fröken men hon var återigen nöjd med att få sitta och kolla läget så vi hängde kvar vid sjön en timme till. Det var verkligen underbart att sitta där på en filt, lillan i knäet nöjt lutande mot mig, spanande ut över vattnet. Tänk vad lite det krävs egentligen, den stunden verkligen slog mig med tacksamhet!

DSC00292Träningsblogg

Eftersom hon blivit väckt i förtid av barnen blev hon fort trött igen och på väg hem somnade hon igen. Jag satte mig på gården (vi har inte sol förrän efter lunch på balkongen) och svarade på fler mail. Jag ska hålla en klass på ett stort träningsevent i Gbg i höst och hann nu också skicka in bilder och texter till det programmet. Som vanligt använde jag mig av de fina bilder som Madeleine Wejlerud tagit, älskar dem. Berättar mer om detta träningsevent snart!

Eftersom jag är ett under av effektivitet när hon sover (enda sättet att kunna driva företag medan man är mammaledig!) så passade jag här också på att filma två kortare filmer utomhus, med övningstips till blogg och instagram. Jag delar övningar på båda ställena varje vecka och vill gärna filma utomhus nu när vädret är så magiskt härligt!

DSC00294Träningsblogg

Det blir en hel del jobb från mobilen när det är såhär fint väder! DSC00295Träningsblogg

Hann sola en stund på en bänk också! DSC00304Träningsblogg

In och äta lunch båda två och röja lite, diska undan, vika tvätt och plocka leksaker från golvet för att få hyfsad ordning. Städat blir det aldrig med småbarn hemma, det har jag gett upp för länge sen men det är ju trevligt att inte slå ihjäl sig på sakerna i alla fall!

Klockan 14 hämtade vi storasyster och eftersom det kändes lite orättvist att inte hon fick vara med på förmiddagen så styrde vi åter stegen mot sjön. Ett dopp och lite bus följt av en promenad hem och mellis på balkongen. När min man kom hem klockan 17 knöt jag direkt på mig skorna och lufsade iväg på en löptur. Det var galet varmt men det har varit det ett tag nu och ska fortsätta likadant så det går liksom inte att vänta ut, bara att svepa ett glas vatten och ge sig iväg! Jag älskar ju värme men visst känner jag av att kroppen blir lite slöare, det är helt naturligt. Man får anpassa tempot och sänka kraven, tänk ändå så härligt att vi får ha sån här värme redan i maj! Strax över 7 kilometer samlade jag och det kändes alldeles lagom idag.

DSC00314Träningsblogg

När jag kom hem hoppade jag snabbt i duschen, lastade in middagen och satte mig vid datorn. Vi kör en mors dags-kampanj i min webbshop The coreshop i helgen (25 % på alla, kolla gärna in!) så jag gjorde iordning alla sport-BHar som vi har rabatt på, det tar sin lilla tid att fixa alla priser. När det var fixat satt jag en stund med Instagram, nu skulle ju kampanjen ut så alla visste om den! Därefter var det dags att gästa en tränarpodd där jag fick prata om min karriär som tränare, hur man gör för att kunna försörja sig på sitt största intresse och vad branschen innebär. Jättespännande, jag berättar såklart när den finns ute för lyssning! Och nu sitter jag här, klockan är snart 21, jag ska blogga klart, dra i mig en kopp te, pussa lite på min man och stupa i säng. Imorgon väntar lekplatshäng med båda kidsen och sen rullar vi mot kusten och sommarstället när min man slutar jobbet. Fullt ös som vanligt!

Den här grymma BHn är med i kampanjen, superstabil, jag springer ofta i den och de andra i samma modell! 

0
By Madeleine Rybeck, 24 maj, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *