Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

Obegränsad tacksamhet och sjukstuga

  • 28 maj, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Det blev en rejäl rivstart på veckan kan man säga! Jag körde en morsdags-kampanj i min webbshop hela helgen och sålde helt galet mycket så söndagskvällen och hela dagen idag har gått åt till att packa ordrar, skicka fakturor och räkna frimärken på paket efter paket efter paket. Jag tror inte ni kan förstå hur mycket det betyder för mig när ni handlar hos mig, min verksamhet med PT, webkurser, shopen och PT online är verkligen som mitt barn, jag lägger så mycket tid, energi och kärlek på att utveckla dem, skapa bästa möjliga utbudet för er och hela tiden ge er inspiration, tips och ny kunskap via mina olika kanaler, bloggen, Facebook och Instagram.

 

Att få kvitton från er på att det jag gör uppskattas, i form av att ni väljer att handla hos mig (det finns ju trots allt många andra webshopar att välja på!) ger så mycket fjärilar i magen och tacksamhet i hjärtat att ni anar inte! Jag önskar att jag kunde åka hem till er alla och ge er en stor kram, det är ni som gör att jag kan jobba med min dröm och ägna mina dagar åt att skapa innehåll till er i form av filmer, bilder och text.

Kärlek!!

DSC00121Triceps kickback

I övrigt har det varit en lite tuff start på veckan. Jag sov inte så mycket i natt, dels pga sent jobb men framförallt pga förkyld bebis som sovit väldigt dåligt och dessutom sjukligt varmt sovrum som gjort att jag fått gå upp och andas emellanåt ute i hallen. Alltså jag ÄLSKAR sommar och värme men ventilationen i vår lägenhet är uppenbarligen inte balanserad för detta... shit pommes frites! Dessutom är jag själv förkyld och har en hosta som inte liknar nånting. De sista nätterna har jag hostat så det sprutat tårar och känns som hela lungorna är på väg ut. Så himla knasigt, det var två veckor sen jag var förkyld men först nu kommer alltså hostan? Galen hosta, förkyld bebis och bastu i sovrummet. Ni fattar att jag är lite småtrött va? Planen för min måndagkväll är därför väldigt enkel. Styrelsemöte med Influencers of Sweden, därefter sova. Jag planerar att ligga i sängen innan klockan 21. Sömn är trots allt allra bästa medicinen både mot trötthet, hosta och sjuk bebis- gnäll- psykbryt!

 

Hur mår ni idag? Dela med er av bra och dåligt denna måndag!

 

 

0
By Madeleine Rybeck, 28 maj, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.