Back to home
in Löpning, Okategoriserade

Träningsdejt i Göteborg och långhelg i paradiset

  • 1 juni, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Gårdagen var intensiv men härlig! Jag hade fullt ös precis från start till mål men hela dagen gjorde jag bara roliga saker, tänk om en kunde ha det så jämt?

Klockan ringde 05.00 och jag blundade bara en kort stund innan jag bestämde mig för att det var värt det. Upp och ut för en morgonjogg i den friska luften, jag kan rekommendera morgonträning nu när det är så varmt, mycket mer behagligt! Jag är ju förvisso partisk och en såndär #morgonpiggjävel men ändå, ge det ett försök! Kom hem, skickade iväg mannen till jobbet och hoppade i duschen. Lillasyster vaknade och höll mig sällskap vid datorn för att svara på mail, skicka fakturor och förbereda utkast på allt som skulle skickas idag fredag. Alltid ett steg före!Efter frukost och avlämning på förskolan rullade jag mot Göteborg. Först en tid hos psykologen och därefter mötte jag upp min kompis Sofia och hennes bebis för träning och lunch. Sofia har varit klient hos mig förut och hon är verkligen en grym person, alltid glad, stark drivkraft i träningen men otroligt ödmjuk och mån om att ta hand om sig på bästa sätt, tex nu efter andra barnet när bålträning är så himla viktigt. Igår körde vi ett cirkelpass på utegymmet i Kviberg med bebisarna i vagnen intill, säg aldrig att det inte går att träna bara för att du har barn, det handlar om att se möjligheter precis som med allt annat.

Direkt efter lunchen åkte jag tillbaka till Borås, plockade upp stora tjejen på förskolan och styrde mot Halmstad. Stughäng lockade! Att vara själv med båda barnen 1,5 dygn är rätt slitigt tycker jag (ja jag är bortskämd med väldigt bra avlastning från min man, galet imponerad av ensamstående föräldrar!) men igår gick det verkligen jättebra! Alla glada, nöjda, skötte sig bra och somnade i bra tid. På kvällen livesände jag på Facebook med Malin och pratade BEACH 2018 på vårt eget lilla vis. Slutsatsen var ungefär "mer volanglöpning åt folket och lägg energi på att titta på dina barn på stranden istället för din rynkiga mage". Det ligger på Malins sida Hälsa mera för er som vill titta i efterhand.

Jag avslutade dagen på samma sätt som jag började denna dag, med en tekopp i solen på verandan. Otroligt tacksam över det sista dygnet, allt roligt och att jag dessutom får njuta av tre dagar till på den här magiska platsen. Har jag sagt att jag älskar Halmstad? I do!

0
By Madeleine Rybeck, 1 juni, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.