Livsinspiration,  Okategoriserade

En helg att spara i hjärtat

Det är svårt att sammanfatta de senaste dagarna med ord, söndagar brukar alltid kännas lite sentimentala för mig men idag känner jag faktiskt bara lugn och glädje. Dels upplever vi ju en sommar utan dess like, vi har haft sol i princip varje dag sen vi åkte till Mallorca i mitten av april och det har bara fortsatt utan ände, jag har badat mer i år redan än jag gjorde på hela förra sommaren!

Dels har vi också haft himla bra dagar med familjen. Livet med en femåring är ibland ganska utmanande men i helgen har vi verkligen gått in för att ha det bra, ducka för konflikter och bjuda till allihop och det har faktiskt känts mycket bättre, jag kan annars ofta ha dåligt samvete över att jag inte känner att jag hinner med allt och orkar allt på samma sätt nu när vi också har en bebis att tänka på. Men, denna helgen sparar vi i en liten ask och plockar fram igen de där stressiga eller kalla dagarna i höst! Bad, långa frukostar, jordgubbar i gräset och mysiga cykelturer. Dessutom har vi också hunnit massa fix i stugan, byggt klart farstubron och målat två av fyra sidor. Hela härligheten ska gå från sunkigt grön till härligt vit! Träningsmässigt känns det som att jag börjar vara tillbaka också, förra veckan blev det bara ett pass pga hosta, denna vecka har jag fått ihop två mil löpning, ett styrkepass och några korta yogapass på mornarna. Nästa vecka kan jag nog köra på som vanligt! Jag märker verkligen skillnad på min energinivå när jag kunnat träna och inte! Utan träningen är jag mycket mer rastlös och lättirriterad, så fort jag får min lilla stund för mig själv så är hela världen ljusare och bättre. Som ett magiskt litet lyckopiller, fast alldeles gratis och utan biverkningar!

PSST! För att avsluta med en liten cliffhanger. Imorgon släpper jag platserna till höstens första event, en heldag som kommer vara riktad speciellt mot nybörjare. Surfa in här då! Ha nu en mysig söndagkväll!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *