Back to home
in Filmade träningspass, Okategoriserade

Dynamisk rörlighet för hela kroppen

  • 30 juni, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Dynamisk rörlighet för hela kroppen

Rörlighet! Så himla viktigt, både för att hålla sig skadefri och för att kunna utföra träning och vardagssysslor med rätt rörelsemönster. Ändå något så många slarvar med! Jag vet inte hur ofta jag hör ”jag måste, jag borde, jag vet att jag behöver…” kanske är det så att vi drar ut på det tills vi verkligen måste dvs når skador och smärta kommer? Mitt tips är att prehab är både roligare och lättare än rehab!

Fotograf Madeleine Wejlerud

Nedan ser ni två filmer med med dynamiska rörlighetsövningar för ben och höfter respektive överkropp. Du behöver göra dem tre gånger i veckan eller mer för att få resultat men det är väl investerad tid. Det tar bara någon minut per gång!

By Madeleine Rybeck, 30 juni, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck