Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

Sommarrea- 30% på alla tights

  • 5 juli, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Sommarrea- 30% på alla tights

Det är en galen sommar vi upplever i år, på alla sätt! Ljuvlig värme, sol och bad men också torka, bevattningsförbud, skogsbränder och kris för jordbruken. Inget ont som inte har nåt gott med sig men även tyvärr det omvända. För naturens skull hoppas jag på lite balans snart!

Sommar betyder också säsongsbyte i min webshop The Coreshop. Jag har massa nytt på väg in och kan knappt vänta på att få visa er allt! Just nu är vi därför i full gång med sommarrean där vi tömmer ut det sista på lagret för att göra plats för allt nytt!

Denna vecka ger jag er hela 30% rabatt på alla damtights. Allt från korta shorts som passar perfekt just nu till långa, tjocka och 3/4 för hösten och vintern. Passa på att ladda med det du behöver!

Du kommer direkt till the Coreshop här.

By Madeleine Rybeck, 5 juli, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck