Back to home
in Okategoriserade

Strömma farmlodge

  • 16 juli, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Strömma farmlodge

Igår gjorde vi en utflykt med hela familjen till Strömma farmlodge. Jag har ju hört talas om detta ställe innan men aldrig tagit mig för att åka dit, ni vet hur det är. Igår var det dock en vän som länkade just till Strömma farmlodge på Instagram och då kände jag att det var läge att äntligen ta oss dit, det var helt enkelt en perfekt söndag för en utflykt!

 

Strömma farmlodge ligger i Tvååker, strax söder om Varberg. För oss tog det inte ens en timme dit från Halmstad! Jag blev verkligen positivt överraskad av hela stället, dels är det väldigt genomtänkt, dels har de ett otroligt brett utbud. Hela familjen fick en superhärlig dag med olika aktiviteter. Jag älskar ju såna små gårdsbutiker, att bara strosa runt och titta på alla små burkar, hemmagjorda prylar, närodlade grönsaker, honung osv. Dessutom har de ett hållbarhetstänk som imponerade på mig!

 

På stället finns både restaurang och café förutom gårdsbutiken. Dessutom en supermysig inredningsbutik där jag typ ville köpa allt! En liten butik med keramik fanns där också, ett B&B och tydligen en del artister på somrarna. För stora tjejen var drömmen att först få fika i solen och sen härja loss i en gigantisk sandlåda fylld av olika bakformar och annat att leka med. Hon bjöd på Voilá-kaka till hela familjen från sin lilla köksbänk. Tydligen gjord på lakrits men med en doft av hallon. Behöver jag säga att den smakade ljuvligt?

Närodlat, finns det något bättre? 

When you buy from a small company, an actual person makes a happy dance! 

Pottery jo. Älskar deras porslin! 

Raw food-kaka, som en smäck! 

Mysigt att sitta och fika med vattnet forsande en liten bit ifrån. 

Sandlådehimlen! 

By Madeleine Rybeck, 16 juli, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck