Back to home
in Filmade träningspass, Mammaträning, Okategoriserade

Övning för bålstabilitet, axelstabilitet och rörlighet

  • 21 juli, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Desto längre jag hållit på med träning desto viktigare har det blivit att jobba med övningar som ger flera effekter på samma gång. De ska helst aktivera flera muskelgrupper, förbättra rörligheten och gärna ge lite puls samtidigt. Jag gillar känslan av effektivitet och att få bli riktigt trött, men framförallt handlar det om att jag som pt ofta behöver skapa program som fungerar för en klient som har ont om tid, många järn i elden och vill ha bra resultat. Då måste övningarna fylla flera syften samtidigt!

Övningen nedan jobbar med styrka och kontroll i stora delar av överkroppen med fokus på bål och axel. Dessutom ger den ökad rörlighet i baksida lår samt sidan av överkroppen, lats och midja. Jag jobbar med en kettlebell men det går lika bra med en hantel, fylld vattenflaska eller tung bok. En perfekt övning att avsluta passet med!

1
By Madeleine Rybeck, 21 juli, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *