Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

Att leva sin dröm

  • 22 juli, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Att leva sin dröm

Inlägget innehåller reklam för min egen verksamhet

Det här med att driva eget företag har verkligen sina utmaningar, men så fantastiskt roligt det är! Att få jobba med träning ur flera olika perspektiv, som pt, kostrådgivare, onlinecoach och med att skapa egna webkurser är verkligen det bästa jag vet! Min webshop är ju också en förlängning av detta, ett sätt att nå ut och kunna erbjuda er ännu mer av en helhetslösning. Samtidigt är den på många sätt annorlunda mot den övriga verksamheten, utmanande på ett helt nytt sätt!

De sista månaderna har jag äntligen knäckt koden och hittat ett sätt att kommunicera och jobba kring shopen som känns personligt och givande, både för mig och mina kunder. Jag är otroligt glad att jag vågade satsa på detta, jag älskar att se hur den växer och nästan får ett eget liv!

Veckan som kommer innebär att alla nyheter trillar in i shopen. Jag har ju sedan ett år tillbaka valt att jobba med Röhnisch som leverantör, framförallt för att de gör fantastiska kläder men också för att de är proffsiga, levererar i tid, är lätta att kontakta och har bra rutiner för allt, något som är viktigt för mig som återförsäljare. Det har märkts på försäljningen att även ni kunder gillar dem, jag och min man har packat ordrar som aldrig förr dessa månader. Superkul!

Nu finns det endast en del plagg kvar från vårens kollektion och eftersom jag behöver massa plats för allt nytt som kommer (åh vad jag längtar efter att få visa er allt!) så rear vi ut det sista. Både herr (Salming) och damkläder (Salming och Röhnisch) med 50 % rabatt, en väldigt bra chans för dig som önskar dig lite nytt inför hösten. Rean pågår endast till den 5 augusti och först till kvarn gäller såklart så kika in direkt och klicka hem det du gillar! Du hittar The coreshop här.

By Madeleine Rybeck, 22 juli, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck