Frågestund

Nu var det länge sedan jag körde en frågestund här i bloggen, så nu är det väl dags? Jag tänker att vi kör en frågestund hela veckan, jag samlar era frågor och skriver svar på söndag kväll. Senast söndag vid lunch skriver ni en kommentar till detta inlägg med era frågor och såklart får ni fråga vad ni vill! Mina specialområden är ju löpning, coreträning, träning för mammor och kost men allt som hör till träning och hälsa är okej och kan jag inte svaret så svarar jag det eller så hinner jag ta reda på det innan söndag.

 

Fire away!

Foto Madeleine Wejlerud

180414-webb-201

0 reaktion på “Frågestund

 • 24 juli, 2018 kl. 20:16
  Permalink

  Hej!
  Jag får ofta kramp när jag tränar, oftast i låren men även i vaderna. Jag försöker vara noga med uppvärmning och dricker både före, under och efter träning. Äter även extra magnesium sedan nåt år. Tacksam för råd!
  / mvh Birgitta

  Svar
 • 24 juli, 2018 kl. 20:19
  Permalink

  Hur hårt vågar man träna om man är gravid i vecka 21? Har inga besvär med något just nu men med kanske på relaxinet i kroppen bör man tänka annorlunda?

  Svar
 • 24 juli, 2018 kl. 20:32
  Permalink

  Hur o vad ska jag träna och äta för att maximera fettförbränningen? Promenerar ca 5 km 5 ggr i veckan o gym 2-3 ggr/v. Äter ganska okej kost med lågt socker o vetemjöl. Men ligger kanske lite för lågt i dagligt intag.. kanske 1500 kcal

  Svar
 • 24 juli, 2018 kl. 20:36
  Permalink

  Jag har problem med mkt fett under armarna, vid armhålorna. Änglavingarna kallar jag dom. Vilken/vilka övningar är bäst att angripa det området? Övningarna ska vara utan vikter, då jag inte har tillgång till det.

  Svar
 • 24 juli, 2018 kl. 20:54
  Permalink

  Jag har stora lår vilket gör att mina lår gnider mot varandra. Detta gör att om jag har kjol eller klänning på mig måste jag ha cykelbyxor under för annars får jag skavsår. Kan inte ens gå i bara bikini mellan bilen och stranden utan att det skaver och gör ont.
  Kan man träna bort detta fett eller thighgap är omöjligt att få om man inte fötts med det?

  Svar
 • 24 juli, 2018 kl. 22:32
  Permalink

  Måste man vila? Från träningen eller räcker det att variera sig?
  T ex springa ti, to och sö. Styrketräning fredag och cykla de andra dagarna som vila 😉. Eller måste man vila helt från träning?

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *