Back to home
in Löpning, Okategoriserade

Mys i Malmö

  • 28 juli, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Vi har varit i Malmö två dagar hela familjen. En riktigt härlig trip med både det ena och det andra på programmet. Vi åkte från Halmstad tidigt igår morse för att komma fram till Malmö innan kl 8 och få bra platser på Sommarlovs inspelning. Vi var där förra året också och det var väldigt spännande för stora tjejen så vi sa att vi får göra lite tradition av det här.

Väldigt spännande, och bra platser precis framför bussen!

Efter inspelning, picknick och fotografering åkte vi iväg till Emporia och shoppade några timmar. Åt sushilunch (jag, resten åt pizza...) och åkte sen till hotellet. En snabb dusch för allihop och fräscha upp oss lite innan vi gick in på Lilla torg för en drink. Stora tjejen var mycket nöjd över att få dricka pepsi max och spela memory, lillan mumsade gröt och jag njöt av en Aperol spritz. Fråga inte vad min mans drink hette men det låg gurka doppad i svartpeppar på den?! När lillan somnat i vagnen gick vi vidare till Moose...nåt? som bjöd på galet god middag, stekt blomkål, hummus, rostade kikärtor och sallad. Älskar restauranger som lägger lite energi på sina vegetariska alternativ.

Lovely, helt enkelt lovely!Efter en natts sömn i ljuvligt svalt sovrum vaknade jag mer utvilad än på länge, värmen har verkligen stört min sömn sista veckan. Sprang en mil i ett morgonlugnt Malmö och fick njuta av fantastiska vyer, att springa vid hav och i parkmiljö kan verkligen aldrig bli fel!Efter en lång frukost rullade vi vidare, gjorde ett stopp för glass och promenad i Mellbystrand och körde en sightseeing i Skummeslöv. Så himla mysigt att åka runt och titta på hus och låta fantasin flöda, tänk att bo där, eller där! Nu är det middagsdax hemma i stugan igen, min man har lagat en vegetarisk bönpasta med svamp och det doftar massa vitlök!

0
By Madeleine Rybeck, 28 juli, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *