Back to home
in Bålträning, Okategoriserade

Fredagsfys i utegym

  • 3 augusti, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Vi är i Umeå ett par dagar och hänger med min familj dvs föräldrar och syskon. Vi bilade upp natten mellan tisdag och onsdag och kom fram strax efter tre på onsdagmorgonen, ganska trötta och slitna men ändå nöjda med beslutet, att köra 11 timmar med en bebis som hatar att sova dagtid och hatar att åka bil kändes som en omöjlig uppgift. Nattetid sov båda barnen gott och det enda vi fick kämpa med var vår egen trötthet. Min man körde största delen av vägen men jag sov inte en blund ändå, jag tycker det är så osolidariskt att sova när denna andra kämpar med att komma fram, en bekant till mig förlorade sin partner på det sättet, de åkte bil och hon satt och sov, så somnade han vid ratten körde av vägen, han avled och hon överlevde. Den ångesten och skulden kan man aldrig bli av med!

Gårdagen var lite av ett töcken där vi sov i omgångar han och jag, jag mest i solstolen. Det är nästan lika varmt här uppe som det var på västkusten, galet! Jag läste i tidningen idag att norrlänningarna blir mer påverkade av värmen eftersom de tål den sämre och inte är vana vid den, det var en rolig formulering men jag förstår vad de menar, såhär varmt är det ju aldrig här! Idag har vi varit lite mer på banan och jag har fått till två härliga träningspass!

I morse sprang jag en mil innan frukost, magiskt vacker runda runt åkrar och ängar, inte på sådär himla pigga ben direkt men ändå supermysig och skönt! Efter frukost packade vi in barnen och oss själva och åkte till utegymmet vid Bräntberget. För mig blev det ett ganska halvdant pass men det gjorde inte så mycket, jag var nöjd med att ha fått springa på morgonen. Min man körde på mer och jag växlade mellan att träna lite och roa barnen. Den stora tycker utegym är himla kul, hon kör på rätt bra själv, den lilla hittade en hög med kottar som var spännande och var också helnöjd. Utomhuslivet är ju ändå ganska lättsamt, alltid hittar de nåt att greja med!

Är du sugen på att köra ett pass idag eller i helgen så kommer här ett förslag. Kan du så tycker jag du kör ute, men välj tidig morgon eller sen kväll så du inte riskerar hälsan i värmen! Tre basövningar, tre superset och sen bålbonanza. I love it!

Knäböj 3*10

Marklyft 3*10

Stångrodd 3*10

Dips mot en bänk + battling ropes 3*10 + 30 sek maxtempo

Toes to bar (eller knees to elbows) + burpees 3*10 +10

Russian twist 4*40 (eller mer, denna är stapelvara hos mig!) + Armhävningar (mot en bänk om det känns tungt) 3*max

Plankan med diagonalt knäindrag

Sidovickningar på armbågen 3*15/sida

Kläderna jag har på mig är från höstens kollektion i min webbshop. 

0
By Madeleine Rybeck, 3 augusti, 2018
0 Comments
  • Kim Franklin
    4 augusti, 2018

    Tack! Precis vad jag behövde för min inspiration till träning idag. Har sprungit en hel del i sommar och mest kört snabba helkroppspass på gymmet nån dag emellanåt. Efter två nätter med febrig 6 åring är inspirationen på noll men behovet stort. Detta lät super tycker jag 😁👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *